Hoppa till sidans innehåll

Svenska spel - Gräsroten


Stöd LAS – använd Svenska Spels spelkort

 

Vad är GRÄSROTEN?

Svenska Spel delar årligen ut 50 miljoner kronor till RF-anslutna idrottsföreningar runt om i landet, pengar som i första hand ska användas till klubbarnas ungdomssatsningar. Hur pengarna fördelas mellan klubbarna avgör Svenska Spels kunder.

GRÄSROTEN gäller för alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Poker och Bolagsspel på svenskaspel.se) oavsett om du spelar i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Du kan välja att stödja upp till tre föreningar. För varje spelad krona tiodubblas antalet poäng - som i sin tur delas ut till de föreningar som man valt att stödja. Poängen samlas in under ett år, den första insamlingsperioden är 1 oktober 2012 till 30 september 2013. Efter periodens slut fördelar Svenska Spel 50 miljoner kronor till föreningarna proportionerligt efter hur stor andel av den totalt utdelade poängsumman som föreningarna har erhållit under året.

 

Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar hos Svenska Spel kan vara med i GRÄSROTEN.

 

Gör så här för att ansluta ditt spelkort till LAS:

Du gör det enkelt på webben eller i mobilen på www.svenskaspel.se/gräsroten, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas LAS.

Spelkortet är gratis

Har du inget Spelkort? Inga problem! Du blir enkelt kund hos Svenska Spel genom att registrera dig på nätet eller prata med personalen i din spelbutik. Registrerar du dig på nätet kan du börja spela direkt och Spelkortet kommer inom några dagar som ett brev på posten.

 

Anslut dig till GRÄSROTEN redan i dag och stöd LAS.

Uppdaterad: 09 JAN 2013 13:18 Skribent: Peter Fredriksson

20152016-Huvudspons-sida1

 

 

 

Postadress:
Lidköpings AS - Brottning
Hallgatan 1
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051021282
E-post: lasbrottning@hotmail...

Se all info