Hoppa till sidans innehåll

Stöd LAS


Nedan finner ni några sätt där ni kan stödja LAS.

Samarbete med STADIUM
 
Stöd LAS – bonus till alla 
Nu finns det en fantastisk möjlighet för den som vill stödja LAS. När man handlar på Stadium får LAS 3 % bonus på alla inköp som föreningens medlemmar med familj, vänner och supporters gör. Det bästa av allt är att du som privatperson behåller din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.
 
För att kunna stödja LAS så behöver man vara Stadium medlem. Är man inte medlem på Stadium så blir man det i en Stadiumbutik eller på www.stadium.se och följer sedan instruktionen. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt. De köpen man gjort de närmaste 14 dagarna innan registrering är automatiskt bonusgrundande. För samtliga fördelar och fullständiga medlemsvillkor, se www.stadium.se

Därefter måste man registrera sig på Stadiums hemsida, www.stadium.se/teamsales och där genom ”min sida” välja LAS som den förening man vill stödja.
 
Är man redan medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sina val.
 
Handla på Stadium och stöd LAS

BINGOLOTTO
 
Stöd LAS – prenumerera på Bingolotter
 
Bli prenumerant redan idag!
Du missar aldrig några vinstchanser
Automatisk rättning och vinstpåminnelse
Du är med i bonusdragningar bara för prenumeranter
Dina lotter skickas direkt hem till dig utan extra kostnad. Du har alltid aktuella lotter hemma.
Överskottet går direkt till den förening du väljer att stödja
 
Anslut dig genom att gå in på www.bingolotto.se, välj prenumeration och registrera dig.
Välj Lidköpings AS som den förening du vill stödja.
 
Prenumerera på Bingolotter och stöd LAS

Samarbete med SVENSKA SPEL, SVEA
 
Stöd LAS – använd Svenska Spels spelkort
 
Vad är SVEA?
Svenska Spel delar årligen ut 50 miljoner kronor till RF-anslutna idrottsföreningar runt om i landet, pengar som i första hand ska användas till klubbarnas ungdomssatsningar. Hur pengarna fördelas mellan klubbarna avgör Svenska Spels kunder.

SVEA gäller för alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Poker och Bolagsspel på svenskaspel.se) oavsett om du spelar i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Du kan välja att stödja upp till tre föreningar. För varje spelad krona tiodubblas antalet poäng - som i sin tur delas ut till de föreningar som man valt att stödja. Poängen samlas in under ett år, den första insamlingsperioden är 1 oktober 2012 till 30 september 2013. Efter periodens slut fördelar Svenska Spel 50 miljoner kronor till föreningarna proportionerligt efter hur stor andel av den totalt utdelade poängsumman som föreningarna har erhållit under året.
 
Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar hos Svenska Spel kan vara med i SVEA.
 
Gör så här för att ansluta ditt spelkort till LAS:
Du gör det enkelt på webben eller i mobilen på www.svenskaspel.se/svea, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.
Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas LAS.

Spelkortet är gratis
Har du inget Spelkort? Inga problem! Du blir enkelt kund hos Svenska Spel genom att registrera dig på nätet eller prata med personalen i din spelbutik. Registrerar du dig på nätet kan du börja spela direkt och Spelkortet kommer inom några dagar som ett brev på posten.
 
Köp ditt toa- och hushållspapper av LAS
Nu finns det toalett- och hushållspapper att köpa i brottarhallen. Vi säljer kvalitetsprodukter från Metsä Tissue i Mariestad till fördelaktiga priser samtidigt som dina inköp gynnar klubben. Bra, va?
Toalettpappret säljs i balar med 64 rullar i varje. Varje rulle innehåller 38 meter. Pris per bal är 320 kronor vilket innebär 5 kronor per rulle.
Hushållspappret säljs i balar med 20 rullar i varje. Pris per bal är 230 kronor vilket innebär 11:50 kronor per rulle. I båda fallen innehåller rullarna dubbla skikt av papper.
Ska du enbart köpa för egen del går det oftast bra att handla i samband med träningarna. Prata med någon av ledarna. Försök ta med jämna pengar.
Vi hoppas också att så många som möjligt kan sälja lite till vänner, grannar, arbetskamrater eller liknande. Det finns beställningslistor på hallen som du kan ta med dig. Leverans sker normalt inom en vecka efter beställning.
Uppdaterad: 02 SEP 2015 19:46 Skribent: Peter Fredriksson

20152016-Huvudspons-sida1

 

 

 

Postadress:
Lidköpings AS - Brottning
Hallgatan 1
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051021282
E-post: lasbrottning@hotmail...

Se all info