Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Totalt 17 brottare från sju klubbar samlades när VBF:s grekisk-romerska lag samlades till träningsdag den 13 september.
 
Distriktsledarna för grekisk-romerska laget har tagit ut sju brottare att representera Västergötland i årets upplaga av Kolbotn Cup.
 
Läs om de åtta matcherna och Västergötlands grekisk-romerska distriktslags väg mot tredjeplatsen i Nordisk Ungdomsturnering.
 
Hemmadistriktet överträffade alla förväntningar när Västergötlands brottare tog tredjeplatsen i Nordisk Ungdomsturnering i Lidköping.
 
16 brottare deltog på vårens träningsdag som i sin tur ska leda fram till Nordisk Ungdomsturnering i Norge.
 
För andra året i rad åkte Västergötlands grekisk-romerska distriktslag med en trupp till Kolbotn Cup i Norge och precis som i fjol kunde vi glädja oss åt en guldmedaljör i form av Simon Karlsson.
 
Söndagen den 17 november höll Västergötlands grekisk-romerska distriktslag träningsdag i Odenhallen, Falköping inför Nordisk Ungdomsturnering som den här gången hålls i Helsingfors, Finland, den 30 september–1 oktober 2017.
 
Rapport från träningsdag med Västergötlands grekisk-romerska distriktslag.
 
Simon Karlsson från Skövde ABK var överlägsen när han som en av deltagarna i Västergötlands distriktslag vann sin klass i norska stortävlingen Kolbotn Cup.
 
En oavgjord match mot Oslo/Akershus blev enda poängen för Västergötlands distriktslag när Nordisk Ungdomsturnering avgjordes i Eslöv den 1–2 oktober. Sena återbud blev kännbara för laget.
 
Sammanlagt 20 unga brottare från Västergötland var på plats när distriktslaget laddade inför årets upplaga av Nordisk Ungdomsturnering.
 
Västergötlands distriktslag gick segerlöst genom Nordisk Ungdomsturnering i Åbo. Det individuella glädjeämnet blev unge Simon Karlsson med sina sex matchvinster.
 
Sammanlagt 18 unga brottare från Västergötland var på plats när distriktslaget laddade inför årets upplaga av Nordisk Ungdomsturnering.
 
Söndagen den 20 september kommer distriktslaget att kalla aktuella brottare till träningsdag i Falköping. Sedan tar vi så fort som möjligt ut laget till Nordisk ungdomsturnering i Åbo.
 
Distriktslaget grekisk-romersk stil genomförde den 18 april sin träningsdag som ett led i uppladdningen inför Nordisk Ungdomsturnering till hösten.
 

20152016-Huvudspons-sida1

 

 

 

Postadress:
Lidköpings AS - Brottning
Hallgatan 1
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051021282
E-post: lasbrottning@hotmail...

Se all info