Hoppa till sidans innehåll

Information inför lägret på Flämslätt

2017-08-09 20:28
Helgen 18-20 augusti är det dags för vårt läger på Flämslätts stiftsgård tillsammans med BK Orion, Trollhättans AK och Uddevalla AK. Här följer information till deltagarna.
  • Uppdaterad: 2018-06-16 12:06

Vi samlas vid brottarhallen fredagen den 18 augusti kl 16.30 för att lasta utrustning. Vi ska vara på Flämslätts stiftsgård senast kl 18.00 och samåker i största möjliga utsträckning.

Vi utgår från att familjerna Treijner, Ottosson och Boxe åker direkt till Flämslätt. Meddela om så inte skulle vara fallet.

Lägret avslutas cirka kl 13 på söndagen efter lunchen.

Det är i dagsläget 46 aktiva anmälda samt 9 ledare och 15 föräldrar. Vi disponerar 52 bäddar i vandrarhemsdelen och dessa är i första hand avsedda för aktiva och ledare.

Det finns även 8 reserverade i hotelldelen där vi tänker oss att föräldrar ska bo. Ni som har varit på Flämslätt vet att avståndet mellan byggnaderna inte är speciellt långt.

Ni ska ta med följande: sängkläder, toalettartiklar, träningskläder för brottning (gärna dubbel uppsättning), träningsoverall, gymnastikskor för utomhusbruk (löpning), badbyxor.

Ett mer detaljerat program kommer att presenteras när lägret startar. Vi inleder på fredagen med grillkväll.

Följande deltagare är anmälda: Emil Treijner, Oscar Treijner, Elias Berggren, Alfred Ottosson, Sixten Ottosson, Emil Broberg, Olle Broberg, Oscar Ahnström, Edgar Ahnström, Viktor Fredriksson, Alireza Ahmadi, Aminollah Safari, Carl Boxe, John Boxe, Ida Boxe, Alvin Ekholm, Simon Karlsson, Kjell Albertsson, Göran Berglund, Therese Treijner, Pär Berggren, Sandra Ottosson, Andreas Broberg, Stefan Fredriksson, Lars Boxe.

Om någon har ångrat sig och inte ska följa med vill vi att ni meddelar detta genast till Göran Berglund, samma sak om någon vill anmäla sig i efterhand.

Vi känner till ett fall av allergi sedan tidigare (gluten). Om det finns ytterligare önskemål om specialkost, var vänlig meddela även detta till Göran.

Sedan hoppas vi förstås på bra väder och ett lyckat läger!

Skribent: Göran Berglund
Epost: Adressen Gömd

20152016-Huvudspons-sida1

Dina-Grupplogga

 

 

Postadress:
Lidköpings AS - Brottning
Hallgatan 1
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-212 82
E-post: This is a mailto link

Se all info