Hoppa till sidans innehåll

Fyra vann sina klasser i Kungsbacka

27 SEP 2017 21:04
Fyra av våra sex deltagare vann sina klasser när LAS-gänget tävlade i Knattiaden. Klubben blev trea i lagtävlingen.
  • Skapad: 27 SEP 2017 21:04

Knattiaden 2017

De sex LAS-deltagarna på Knattiaden. Främre raden från vänster: Sixten Ottosson, Carl Boxe och Ida Boxe. Bakre raden: Emil Treijner, Oscar Ahnström och Aminollah Safari.

Det blev en flygande start på säsongen för Lidköpings AS ungdomsbrottare som i lördags tävlade i Knattiaden i Kungsbacka. Fyra av sex vann sina klasser och de två övriga kom på tredje plats.

Sixten Ottosson gjorde processen kort med samtliga fyra motståndare i knattar 38 kilo. Han vann alla matcher på fall utan att tappa någon poäng. Ida Boxe fick kliva upp till flickor yngre 47 kilo och även för hennes del blev det idel fallsegrar.

Carl Boxe tävlade i pojkar 47 kilo och inledde med en enkel fallseger. Men i andra matchen låg Carl under mot Alexander Pano Svendsen, Oslo, när han började våga lite mer i sin brottning och kunde vända till poängseger 8-6.

Emil Treijner i knattar 53 kilo fick gå en matchserie i tre möten med Noah Peterson, Alebrottarna. Emil vann samtliga varav två på fall en på teknisk överlägsenhet.

I pojkar blev Oscar Ahnström klar för bronsmatch efter en seger och en förlust i poolen. Här låg han under Victor Asak, Oslo, när Oscar klippte till med ett fint krysstag och vände till poängseger 6-4.

Aminollah Safari fick en tuff uppgift mot två tyngre motståndare i ungdom 76 kilo som båda vann matcherna på teknisk överlägsenhet.

LAS blev trea i lagtävlingen efter Örgryte och Alebrottarna. 16 klubbar deltog och 93 brottare vägde in.

Knattiaden 2017 (TR)

Skribent: Göran Berglund
Epost: Adressen Gömd

20152016-Huvudspons-sida1

Dina-Grupplogga

 

 

Postadress:
Lidköpings AS - Brottning
Hallgatan 1
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051021282
E-post: This is a mailto link

Se all info