Hoppa till sidans innehåll

En reporter vågade sig upp på mattan

21 FEB 2014 09:04
Inför vår pressträff erbjöd vi allt mediafolk att ta med sig träningskläderna och testa brottning. En av dem tog mod till sig och gav sig i kast med våra USM-killar.
  • Skapad: 21 FEB 2014 09:04

S1 USM-brottning PK

Albin Mann visar reportern Thomas Wedin hur det känns att sitta fast i ett nacksving. Foto: JANNE ANDERSSON.

Därför hatten av till Thomas Wedin på Västgöta-Tidningar som dessutom tog en inte så liten risk eftersom han nästa helg ska åka Vasaloppet. Men Thomas klarade sig tack och lov helskinnad.

Efter en miniuppvärmning under ledning av Kjell Albertsson ("högre brygga på reportern, tack") fick Thomas testa att trä och trycka i ungefär en halvminut mot William Andersson. Då om inte förr började svettpärlorna rinna.

Thomas testade också att både slå och åka med på en mara signerad William Jason. För att få bra bilder kallade också fotografen Janne Andersson fram Albin Mann för att sätta reporterkollegan i ett nacksving.

Närvarande på pressträffen var också Nya Lidköpings-Tidningen, Skaraborgsbygden och Lidköpingsextra. Dessutom hade Radio Skaraborg vänligheten att göra ett kort inslag i direktsändningen på fredagsmorgonen.

LAS tackar all press för visat intresse och hoppas att flera av er dyker upp under tävlingen.

USM-brottning PK001

Även om du har tränat inför Vasaloppet är det en helt annan sak att stå emot en ungdomsbrottare under 30 sekunder. Foto: JANNE ANDERSSON.

Skribent: Göran Berglund

20152016-Huvudspons-sida1

Dina-Grupplogga

 

 

Postadress:
Lidköpings AS - Brottning
Hallgatan 1
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051021282
E-post: This is a mailto link

Se all info